Νέες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Καρολάιν – Διατηρούσε παράλληλη σχέση με παντρεμένη

0
51

Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία είδε χθες το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Η εκπομπή Φως στο Τούνε» και η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει την άτυχη Καρολάιν έστειλε σημείωμα στην πρώην φίλη του ζητώντας να τη συναντήσει από κοντά.
Νέα, συγκλονιστικά, στοιχεία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τη σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Φως στο Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη.

Είχε εμμονή
Στην εκπομπή μίλησε γυναίκα η οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον πιλότο από το 2015 μέχρι και τον Ιούνιο του 2016. Όπως αποκάλυψε το τελευταίο εξάμηνο πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν ο πιλότος είχε αρχίσει να την ενοχλεί πάλι.

Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει…, είπε.

Η γυναίκα όπως είπε στην εκπομπή έχει κρατήσει όλα τα σημειώματα του πιλότου με τα οποία της ζητούσε να συναντηθούν.

Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του.

Η γυναίκα εμφανίζεται βέβαιη ότι ο πιλότος έστελνε μηνύματα στον άνδρα της ενώ λέει πως γνωρίζει ότι η Καρολάιν είχε μάθει τη σχέση τους.

Ξέρω ότι τα είχε μάθει. Μου λέει ότι βρήκε στο τάμπλεντ μου φωτογραφίες σου και εγώ της είπα ότι της έσβησα ενώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε

Κάποια πράγμα δεν μου άρεσαν
Στην εκπομπή μίλησε και φίλος του πιλότου ο οποίος γνώριζε για τη σχέση του με τη γυναίκα που τον είχε σημαδεύσει ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχιζόταν η επαφή τους και ενώ ήταν με την Καρολάιν.

Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος.

Ο φίλος του πιλότου μάλιστα είπε στο «Φως στο Τούνελ» ότι όλα με την Καρολάιν έγιναν ξαφνικά ενώ εμφανίστηκε έκπληκτος από την εξέλιξη των πραγμάτων και τη δολοφονία της 20χρονης.

Πηγή: madata.gr