Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό: Βιολογικό όπλο ο κορονοϊός

0
133

Ο άνθρωπος που υποδυόταν τον γιατρό, σύμφωνα με «tovima.gr», δεν εξέδιδε μόνο συνταγές με μαντζούνια για να εκμεταλλευτεί την απελπισία ασθενών. Γνωμάτευε επίσης ως παντογνώστης επί ιατρικών θεμάτων, σε ενημερωτικό σημείωμά του, μάλιστα, παρουσίαζε τον κορωνοϊό όχι ως επιδημία, αλλά ως βιολογικό όπλο για τον έλεγχο των γεννήσεων.

Μέχρι και ενημερωτικά SMS για τον κορωνοϊό έστελνε τον περασμένο Φεβρουάριο ο 47χρόνος ψευτογιατρός, Νίκος Κοντοστάθης, σε διάφορους πελάτες και γνωστούς του.

«Βιολογικό όπλο ο κορωνοϊός»

Ο 47χρόνος ψευτογιατρός, όπως αποκαλύπτει «tovima.gr», υποστήριζε στο ενημερωτικό μήνυμα, με παραλήπτες τους ανυποψίαστους ασθενείς, πως ο κορωνοϊός είναι ένα βιολογικό όπλο για τον έλεγχο των γεννήσεων.

«Είναι ένα βιολογικό όπλο το οποίο θα μειώσει το προσδόκιμο ζωής στα 55 έως 60 έτη και η αναπαραγωγή θα καταστεί επιλεκτική για τους ολίγους και υγιείς μόνο με επιλεκτικό εργαστηριακό τρόπο τεχνητής γονιμοποίησης».

Δε δίσταζε μάλιστα να επικαλείται δήθεν πηγές από τις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει αξιοπιστία στα μυθεύματα που διακινούσε.

Λίγες εβδομάδες πριν συλληφθεί, σε άλλο μήνυμά του, ανέφερε: «οι Τούρκοι γιατροί πιστεύουν ότι ο ρυθμός διάδοσης της νόσου θα είναι απίστευτα πιο γρήγορος από της Ιταλίας και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και θα δημιουργήσει πολύ μεγάλο αριθμό απωλειών».

Ο… γιατρός της διπλωματίας

Ο 47χρόνος Νίκος Κοντοστάθης δεν ασχολείτο μόνο με ιατρικά θέματα, καθώς παρουσιαζόταν ως ειδικός ακόμα και σε θέματα διεθνών σχέσεων και διπλωματίας.

Χαρακτηριστικά σε ενημερωτικό μήνυμα υποστήριζε: «από ΗΠΑ εξακριβωμένο γνωρίζουμε ότι η αλβανική κυβέρνηση έχει πρόθεση να πάρει από την Τουρκία 30.000 μετανάστες και να τους τοποθετήσει σε χώρους διαμονής στα ελληνοαλβανικά σύνορα».

Άλλωστε, ως γνωστόν, ο 47χρονος ψευτογιατρός έχει κατηγορηθεί επίσης ότι υφάρπαξε από γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίας τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2005 – 2008 για δήθεν επενδύσεις σε προηγμένα συστήματα επικοινωνιών.

mega

Πηγή: madata.gr