Νεκροί τρεις εργαζόμενοι σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ. Πώς γλίτωσε ο τέταρτος τεχνικός

0
24

Ένα ασύλληπτο δυστύχημα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εύβοια  με τρεις νεκρούς τεχνικούς. Παρά τρίχα γλίτωσε την ηλεκτροπληξία ο τέταρτος.
 
Ακαριαίο θάνατο βρήκαν τρεις τεχνικοί που εκτελούσαν εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο Γυμνό Αμαρύνθου της Εύβοιας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι τρεις εργάτες κεραυνοβολήθηκαν από καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Ο ένας μάλιστα βρέθηκε να κρέμεται νεκρός στην κολώνα, ενώ οι άλλοι δύο βρέθηκαν νεκροί στο έδαφος.

Συνολικά, οι τεχνικοί ήταν τέσσερις, με τον τέταρτο να έχει γλιτώσει παρά τρίχα την ηλεκτροπληξία, ωστόσο, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.

Ο άνδρας φέρεται να πρόλαβε και να πήδηξε από πολύ μεγάλο ύψος έχοντας σοβαρά κατάγματα.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργο Μαθιόπουλο. Όπως είπε 2 νεκροί και ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Για αρκετή ώρα γινόταν προσπάθεια να απεγκλωβιστεί ο 3ος νεκρός ο οποίος κρέμονταν νεκρός από έναν στύλο σε ύψωμα στην περιοχή. Στην επιχείριση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Γίνονται εργασίες περίπου 2 μήνες. Κάνουν ανάπλαση στο κέντρο του χωριού. Πλακόστρωτα και γίνεται υπογειοποιηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Πήγα στην πλατεία του χωριού και είδα τους δύο να είναι πεσμένοι στο έδαφος και ο τρίτος να κρέμεται νεκρός στα καλώδια της κολόνας. Ο τέταρτος από τους εργάτες μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο». 

 Το τρομερό δυστύχημα έγινε σε πολύ μικρή απόσταση από την πλατεία του χωριού με τον κόσμο να παρακολουθεί σοκαρισμένος όλα όσα έγιναν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr ο άνδρας που έχασε την ζωή του και δεν έχει απεγκλωβιστεί ακόμα είναι περίπου 45 ετών και κάτοικος της περιοχής Πλακάκια Ερέτριας. Οι άλλοι δυο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο είναι ο 50χρονος Γ. Τ. και ο επίσης 50χρονος Γ. Κ.

Πηγή: madata.gr