Νεκρός ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Χαϊδάρι – Πού εντόπισαν τη σορό του

0
84

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του 42χρονου Νικόλαου Συνοδινού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 31 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση είχε ενεργοποιηθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Χαϊδάρι. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. 
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νικόλαου Συνοδινού στις 08.02.2022 και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των οικείων του καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, τον 42χρονο εντόπισε νεκρό ένας φίλος του που δεν σταμάτησε στιγμή να τον αναζητά. Το πτώμα του 42χρονου βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στο Χαϊδάρι, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που ζούσε με την μητέρα του.

Πηγή: madata.gr