Νέο περιστατικό βίας στην Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων από συνομιλήκους τους

0
40

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων εκτυλίχθηκε στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου, στην Πλατεία Υπαπαντής, δυο έφηβοι ηλικίας 15 και 16 ετών, δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα συνομιλήκων τους με αποτέλεσα να εισαχθούν στο νοσοκομείο Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

Η Αστυνομία, συνέλαβε τους δράστες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του kalamatatimes.gr, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

“Ακόμα διαδίδουν απειλές”
Η μητέρα του ανηλίκου, μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει πώς έγινε το περιστατικό. “Το παιδί δεν είναι καθόλου παραβατικό. Ήταν έξω με την παρέα του και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται απανωτά χτυπήματα. Αρχικά, τους είχαν προϊδεάσει με ένα τηλεφώνημα. Τους απείλησαν. Η παρέα του γιού μου είναι μία φιλήσυχη παρέα, είναι αθλητές τα παιδιά. Την παρέα που τους επιτέθηκε, την είχαν ακουστά ότι ήταν παραβατική, αλλά δεν τους γνώριζαν προσωπικά”.

 Όλα άρχισαν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του 16χρονου, όταν πήραν τηλέφωνο έναν φίλο του και τον απειλούσαν: “Ο γιος μου τότε είπε “τι απειλείτε;” και του είπαν ότι θα τους βρουν έξω. Το παιδί μου μετά αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, προκειμένου να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα και να τελειώσει εκεί. Και πήγε ο γιος μου και τον χτύπησαν πολύ άσχημα στο πρόσωπο. Του την έπεσαν 6 με 7 άτομα. Πρώτα χτύπησαν αυτόν και μετά από δευτερόλεπτα τον φίλο του. Τώρα είναι στο σπίτι και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όλοι μαζί. Είναι αθλητής το παιδί μου, είναι καλός μαθητής, σημαιοφόρος, έχουμε σκασει με αυτό που συνέβη”.

 Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές, συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

“Οι δράστες συνελήφθησαν. Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβανονται για παρόμοιο περιστατικό, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και συνελήφθησαν και οι γονείς τους. Και διαδίδουν ακόμα απειλές. Η διαδικασία κινήθηκε από την αστυνομία αυτεπάγγελτα. Δεν είχαμε την διάθεση να τιμωρηθούν τα άλλα παιδιά, απλά θέλαμε να αφήσουν ήσυχο το παιδί μας. Δεν θέλουμε υποδειγματικές τιμωρίες, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι”, υπογραμμίζει η ίδια.

Πηγή: madata.gr