Νέο πρόσωπο από το παρελθόν της Ιωάννας στις έρευνες για την επίθεση με το βιτριόλι

0
101

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα. Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο το κορίτσι για να ακούσει τη φωνή και να δει την εικόνα της δράστιδος. Όπως αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου, σε ένα νέο πρόσωπο στρέφονται οι Αρχές, το οποίο έρχεται από το παρελθόν της κοπέλας.

Οι Αρχές εξετάζουν αν η γυναίκα που φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας, είναι η ίδια η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Κάτοικοι της περιοχής έχουν αποκαλύψει ότι είδαν μια ξανθιά γυναίκα να κινείται στα δέντρα λίγο πριν την επίθεση. Το σακίδιο στην πλάτη είναι χαρακτηριστικό. Φορά άσπρη χειρουργική μάσκα και μπεζ ζακέτα μέχρι το γόνατο. 

Αυτά τα λάθη προδίδουν τη δράστη

Όσο και αν προσπάθησε πάντως η δράστης, δεν απέφυγε τα λάθη. Την προδίδουν η επικοινωνία της με την εταιρία ραδιοταξί, καθώς η φωνή της είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Παράλληλα, την έχουν εντοπίσει κάμερες καθώς έκανε πρόβα τουλάχιστον μια ημέρα πριν την επίθεση ενώ την περιγραφή της έχει και η γυναίκα οδηγός ταξί που την παρέλαβε από το σημείο. 

Οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν την 34χρονη χθες στο νοσοκομείο, της έβαλαν να ακούσει τη φωνή της δράστιδος όμως δεν την αναγνώρισε. Η ψυχολογία της δεν ειναι καλή καθώς η δράστης παραμένει ασύλληπτη.

Η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στο σημείο μια ημέρα πριν την επίθεση

Οι Αρχές τις πρώτες ώρες από την επίθεση είχαν μαρτυρίες ότι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα ήταν μαυροντυμένη. Η λανθασμένη μαρτύρια προερχόταν από έναν οδηγό ταξί. Η ανατροπή ήρθε όταν εντόπισαν την ξανθιά γυναίκα με την άσπρη χειρουργική μάσκα ξανά και ξανά στο σημείο.

Πριν από λίγο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, επισκέφθηκαν και πάλι την Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο λόγος της σημερινής επίσκεψης είναι ότι έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Είναι η δεύτερη επίσκεψη που γίνεται από τους αστυνομικούς μέσα σε ακριβώς 24 ώρες. Στην έρευνα όμως έχει μπει και ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν της Ιωαννάς.

Πρόκειται για άντρα, ο οποίος καλείται να δώσει στοιχεία για συγκεκριμένες καταστάσεις που δημιούργησαν πρόβλημα στην κοπέλα. Η αστυνομία έχει περιορίσει αυτή τη στιγμή τον αριθμό των υπόπτων σε έναν άντρα ως ρόλο ηθικού αυτουργό και δύο γυναίκες.

Μένει τώρα να αποδειχθεί ποιος ήθελε να κάνει κακό στην Ιωάννα. Δεδομένου ότι η δράστης αυτή τη στιγμή κρύβεται, αποκαλύπτεται ότι όταν ταυτοποιηθεί, θα είναι έκπληξη ακόμα και για την ίδια την Ιωάννα.

Πηγή: madata.gr