Νικολούλη: Η αποκάλυψη για το τι της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μου έλεγε, θα μου το βρεις;

0
20

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε ότι και η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Νοιώθω και γω παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς» ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ ανέφερε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έλεγε “θα μου το βρεις;”» πρόσθεσε.

«Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων.  «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» στις 23:20 της Παρασκευής.

Οι μαρτυρίες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»  που συγκλόνισαν

Τίποτα τελικά δεν ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο.

Η αξιόπιστη πηγή που επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 18 Μαρτίου, ανέφερε πως εντοπίστηκε ένα σοβαρό εύρημα σε ένα από τα τρία παιδιά που θα ξετύλιγε το κουβάρι της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Στα τέλη του προηγούμενο μήνα η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών μιλώντας στον αέρα της εκπομπής υποστήριζε πως δεν άργησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς όταν η μικρή Τζωρτζίνα έπαθε κρίση.

Οι σοκαριστικές μαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου έλεγε τότε πως θα έδινε και τη ψυχή του για να μην φωνάζουν τη κόρη του «φόνισσα».

Η μητέρα πάλι του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνιόταν κάθε ανάμειξη της νύφης.

Στις 25 Μαρτίου η Αγγελική Νικολούλη μιλά με πρόσωπα κλειδιά για την υπόθεση στη Πάτρα. Η έμπειρη δημοσιογράφος φώτισε το δρόμο που έδειχνε το μεγαλύτερο νεκρό παιδί της οικογένειας.

Η συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής παγώνει του πάντες. Ψυχρή, αδιάφορη κάνει σχόλια ακόμη και για το τρέιλερ της εκπομπής

Και αυτή τη φορά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έριξαν φως στη πιο φρικτή υπόθεση που είχαν να διαχειριστούν. Και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος.

Αγγελική Νικολούλη: Έχω σοκαριστεί

Πηγή: madata.gr