Ντουμπάι: Χτίζεται ο υψηλότερος ουρανοξύστης κατοικιών του κόσμου

0
76

Ο υψηλότερος ουρανοξύστης κατοικιών στον κόσμο που θα διαθέτει 100 ορόφους έχει αρχίσει να χτίζεται στο Ντουμπάι.

Η βραβευμένη εταιρεία ακινήτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Binghatti σε συνεργασία με την εταιρεία κοσμημάτων και ρολογιών Jacob & Co δημιουργούν το νέο τοπόσημο στο Ντουμπάι: ο με ακιδωτά επιστεγάσματα, που παραπέμπουν σε διαμάντια, ουρανοξύστης Burj Binghatti Jacob & Co Residences πρόκειται να υποσκελίσει τον Central Park Tower της Νέας Υόρκης ως ο υψηλότερος ουρανοξύστης κατοικιών στον κόσμο.

Ο ουρανοξύστης με ύψος 472 μέτρων θα πυργώνεται, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στη συνοικία Business Bay ως ένα θαρραλέο έμβλημα του σχεδιαστικού ήθους των δύο εταιρειών. Η λεπτή σιλουέτα του θα επιστεγάζεται κατά τρόπο που να μιμείται στον ουρανό την υψηλότατου επιπέδου κοπή διαμαντιών της Jacob & Co. Τα πλέον πολυτελή ρετιρέ θα προσφέρουν δυνατότητα πανοραμικής θέας στην πολύβουη πόλη· κάθε ένα θα παίρνει το όνομα ενός από τα κορυφαία ρολόγια της Jacob & Co, η οποία θα συμμετέχει στον σχεδιασμό των εσωτερικών τους.

Πολυτελείς ανέσεις θα περιλαμβάνονται επίσης στον Burj Binghatti· μεταξύ αυτών, πισίνα με ανεμπόδιστη θέα προς το Downtown Dubai, πολυτελές σπα και γυμναστήριο. Στη διάθεση των κατοίκων εκεί, ομάδα υπαλλήλων υποδοχής η οποία θα προσφέρει α λα καρτ υπηρεσίες: φροντίδα παιδιών, σωματοφύλακες, σοφέρ και προσωπικούς σεφ.

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr