Ο αδερφός της Νταϊάνα αποκαλύπτει: Αυτά ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της

0
58

Τα παιδικά χρόνια της Νταϊάνα ήταν θλιβερά όπως έχουν αποκαλύψει οι βιογράφοι της αλλά και η ίδια και μάλιστα το διαζύγιο το φοβόταν για να μην αντιμετωπίσουν τα παιδιά της την ίδια κατάσταση που είχες αντιμετωπίσει και εκείνη.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα στο Radio 4, ο αδερφός της, Τσαρλς Σπένσερ, με αφορμή την επέτειο του θανάτου της μίλησε για τα πιο δύσκολα χρόνια της σύντομης ζωής της που όπως αποκάλυψε δεν ήταν αυτά μετά το διαζύγιό της αλλά στα παιδικά της χρόνια.

Ο Τσαρλς Σπένσερ που είναι σήμερα 55 ετών και ζει στο πατρικό τους σπίτι, το Althorp House θυμήθηκε όλα τα περιστατικά του πιο δύσκολου αποχωρισμού που τους συνέβη όταν ήταν παιδιά. Η μητέρα της Νταϊάνα, Φράνσις Σαντ Κιντ, άφησε τον πατέρα της Τζον Σπένσερ το 1969. Η τότε νεαρή Νταϊάνα Σπένσερ ήταν 7 ετών. Η φυγή της μητέρας της ράγισε την καρδιά της. “Την περίμενε να επιστρέψει αλλά εκείνη δε γύρισε ποτέ πίσω”, είπε ο αδερφός της, που τη θυμάται να κάθεται στα σκαλιά τους σπιτιού τους για ώρες περιμένοντας.

Η μητέρα της Νταϊάνα πέθανε το 2004, σε ηλικία 68 ετών. Άφησε τον πατέρα της Νταϊάνα Τζον Σπένσερ όταν ερωτεύθηκε τον μεγιστάνα ταπετσαρίας Peter Shand Kydd το 1969. Η μητέρα της ήταν 28 ετών όταν παντρεύτηκε τον πατέρα της το 1954 και έμειναν μαζί μέχρι το 1969.

Όταν η μητέρα της Νταϊάνα έχασε την επιμέλεια των παιδιών της

Όταν η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι έχασε και μια πολύ πικρή μάχη που δόθηκε στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών. Η Νταϊάνα και η μητέρα της είχαν μια δύσκολη σχέση και δεν μιλούσαν μέχρι το θάνατό της το 1997. Λένε ότι η Νταϊάνα δε της συγχώρεσε ποτέ το γεγονός της εγκατάλειψη και το ότι δεν είχε κρατήσει την υπόσχεση που της έδωσε όταν πακετάριζε τα πράγματά της να την επισκεφθεί.

Ο μικρότερος αδερφός της είπε στους Sunday Times ότι: “Ο πατέρας μας ήταν μια ήσυχη, συνεχής πηγή αγάπης, αλλά η μητέρα μας δεν ήταν έτοιμη για μητρότητα … δεν μπορούσε να το κάνει. Ήταν ερωτευμένη με κάποιον άλλο”.

Ο Τσαρλς Σπένσερ είναι πατέρας επτά παιδιών παραδέχθηκε ότι κάνει ψυχοθεραπεία για 20 χρόνια με αφορμή την δυστυχισμένη παιδική του ηλικία, στην οποία αυτός και η Νταϊάνα ήταν “πολύ κοντά”. Πρόσθεσε ότι το Althorp ήταν ένα “κρύο και τρομακτικό μέρος για μένα ως παιδί” και ότι ούτε ο παππούς του ούτε ο πατέρας του ήταν χαρούμενοι εκεί.

Όταν η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι, πήγε να ζήσει στη Σκωτία, με τον σύζυγό της και αφού έχασε την επιμέλεια των παιδιών της.

Η πιο δύσκολη ημερομηνία στη ζωή του αδερφού της

Ο Τσαρλς Σπένσερ είπε ότι “εκπλήσσεται πάντα από το πόσο δύσκολη” παραμένει η επέτειος του θανάτου της αδερφής του που τον κάνει να λυγίζει ακόμα και μετά από 23 χρόνια. Εξήγησε: “Είμαι πάντα έκπληκτος από το πόσο δύσκολη είναι η 31η Αυγούστου κάθε χρόνο. Είναι μια πολύ οδυνηρή στιγμή”.

thetoc

Πηγή: madata.gr