Ο Bill Gates έχει κορωνοϊό

0
61

Προς ενδεχόμενη… έκπληξη των απανταχού συνωμοσιολόγων, ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως αναφέρει άρθρο στο topontiki.gr.

Ο 66χρονος  συνιδρυτής της Microsoft ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω Twitter, ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, σημειώνοντας ότι τα συμπτώματά του είναι ήπια, βρίσκεται σε απομόνωση και ακολουθεί τις συμβουλές των ειδικών.

«Είμαι τυχερός που είμαι εμβολιασμένος κι έχω κάνει ενισχυτική δόση και έχω πρόσβαση σε τεστ και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη», πρόσθεσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Σημείωσε επίσης ότι το ίδρυμα που έχει ιδρύσει με την πρώην σύζυγό του, «Bill & Melinda Gates Foundation», θα συνεχίσει να εργάζεται με τους συνεταίρους του και θα κάνει ό,τι μπορεί «για να διασφαλίσει ότι κανείς από εμάς δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ξανά μια πανδημία».

 
Ο Γκέιτς έχε πέσει «κατηγορηθεί» πολλάκις από τους υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας για… «συμμετοχή» στην πανδημία του κορωνοϊού και έχει επενδύσει δυσθεώρητα ποσά σε έρευνες για φάρμακα και εμβόλια.

Έχει σχολιάσει, επίσης, πολλές φορές την πορεία του ιου και μάλιστα, πρόσφατα, είχε «προβλέψει» ότι μετά τον κορωνοϊό θα ακολουθήσει κι άλλη πανδημία.

Πηγή: madata.gr