Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: Ο Γιαννακόπουλος πουλάει

0
40

Βοηθάω την ομάδα, γι’ αυτό προσπαθώ να πάρω το ΟΑΚΑ. Το θέμα μου είναι ότι δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι προς πώληση σε πάρα πολύ καλή τιμή. Οι ορκωτοί λογιστές ορίζουν την τιμή της στα 75 εκατομμύρια ευρώ, εγώ τη δίνω πολύ λιγότερο. Ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού, θα με ένοιαζε γιατί δεν βρίσκεται κάποιος να αγοράσει την ΚΑΕ. Ο Γιαννακόπουλος πουλάει

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.
Ο πρώην ισχυρός άντρας της ΚΑΕ τόνισε σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε ότι δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί ξανά με το τριφύλλι, ωστόσο επανέλαβε ότι αγαπά και στηρίζει την ομάδα του.

Η ΚΑΕ παναθηναϊκός προχώρησε σε αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, ολοκληρώνοντας την συνεργασία της με τον Ισραηλινό τεχνικό Όντεντ Κάτας, και όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί στο πάγκο του τριφυλλιού.

Ο Ντίνος Μήτογλου με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Twitter, αποχαιρέτησε το τριφύλλι και πλέον ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Αρμάνι.

Στο NBA, οι Μίλγουόκι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τα ξημερώματα τους Ατλάντα Χοκς στο 2ο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολής.

Πηγή: madata.gr