Ο Μανώλος μας έφυγε δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπου

0
68

Απέραντη θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε ο πρόωρος θάνατος 49χρονου γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο 49χρονος Μανώλης Βασιλογιαννάκης υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή.  

Ο ειδικευόμενος χειρουργός του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που καθημερινά πάλευε για να σώσει ασθενείς δεν κατάφερε να βγει νικητής στη δική του υπέρτατη μάχη.  

Με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τη δωρεά οργάνων του. Όπως έγινε γνωστό δωρήθηκαν η καρδιά, το ήπαρ, νεφροί και κερατοειδής.

Η είδηση του θανάτου του 49χρονου πατέρα ενός μικρού παιδιού, συγκλόνισε φίλους, συνεργάτες και γνωστούς, ενώ η κίνηση της οικογένειάς του κατέδειξε μεγαλείο ψυχής και περίσσευμα δύναμης. 

«Ο “Μανώλος” μας έφυγε δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους»
«Το νοσοκομείο μας έγινε ακόμη πιο φτωχό. Έχασε ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του. Τον συνάδελφο Βασιλογιαννάκη Μανώλη. Ο “Μανώλος” μας  έφυγε σήμερα…(Σάββατο) δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους…. Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου. Καλό ταξίδι Μανώλη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Πηγή: madata.gr