Ο Μιχαλολιάκος επιμένει για το διορισμό Ζαρούλια στη Βουλή, μιλά για πλαστογραφία

0
95

Σε απόλυτο μπάχαλο κινδυνεύει να μετατραπεί η υπόθεση του διορισμού της συζύγου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, σε θέση μετακλητού υπάλλήλου στη Βουλή, παρά τις προθέσεις της κυβέρνησης, μετά την πάνδημη κατακραυγή, να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Με μια μακροσκελή γραπτή δήλωσή του, ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος κάνει λόγο για πλαστογραφίες υπογραφών, και μετακλητό στη Βουλή που δήλωνε ότι ήταν με τη Χρυσή Αυγή.

«Για ένα και πλέον χρόνο η Χρυσή Αυγή είχε μετακλητό υπάλληλο στην Βουλή, ο οποίος πληρωνόταν από το Ελληνικό κράτος και μάλιστα ελάμβανε μηνιαίως και υπερωρίες με πλαστογραφημένη πάλι την υπογραφή μου. Τονίζεται επίσης ότι κανένα από όλα αυτά τα έγγραφα με την πλαστή υπογραφή μου δεν φέρει την σφραγίδα του κόμματος Χρυσή Αυγή, όπως προβλέπεται και όμως έγινε δεκτό…» ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή του ο Μιχαλολιάκος για τον διορισμό του Παντελεήμονα Βάγου στη Βουλή τον Οκτώβριο του 2019.

Χαρακτηρίζει το εν λόγω πρόσωπο «παντελώς άγνωστο» σε αυτόν και δηλώνει με βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος της Βουλής «αγνοούσε την παρανομία». Επιπλέον, πετά το μπαλάκι της ευθύνης σε συνεργάτη του ευρωβουλευτή, Αθανάσιου Κωνσταντίνου, ο οποίος εκλέχθηκε με την Χρυσή Αυγή και αποχώρησε από το μόρφωμα μαζί με τον Γιάννη Λαγό. Συγκεκριμένα, ο Μιχαλολιάκος ισχυρίζεται: «Η κατάθεση των εγγράφων διορισμού του με πλαστογραφημένη την υπογραφή μου και η κατάθεση κάθε μήνα υπερωριών για το εν λόγω άτομο, γινότανε για έναν ολόκληρο χρόνο από έμμισθο συνεργάτη του Ευρωβουλευτή Αθάνασιου Κωνσταντίνου. Για όλα αυτά βεβαίως τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη».

Πηγή: madata.gr