Ο Σωτήρης Καψώχας επέστρεψε: “Όταν γυρίσω θα τους γ@….σω”!

0
114

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας είχε προκαλέσει σάλο όταν στην εκπομπή που είχε στην ΕΡΤ  μαζί με την Κατερίνα Ακριβοπούλου καταφέρθηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας οτι τα όσα λέει τα υποστήριζαν οι φασίστες του Μουσολίνι.

Ατάκα που προκάλεσε και το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ. Σήμερα επανήρθε στο προσκήνιο με ακόμη ένα άκρως προκλητικό και διχαστικό κείμενο με το οποίο κατηγορεί την κυβέρνηση για τις κινήσεις της και φτάνει στο σημείο να πει: «Ας τελειώσει αυτή η κρίση και όταν γυρίσω θα τους γαμήσω»,  εξηγώντας ότι είναι μία παράφραση του Καραϊσκάκη.

Τι έγραψε ο Σωτήρης Καψώχας στο facebook:

Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος.

Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο “εσείς φταίτε”.

Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και “όταν γυρίσω θα τους γαμησω».

etypos

Πηγή: madata.gr