Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται δωρίζονται. Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζινας

0
77

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την κόρη της Τζωρτζίνα. Συνεχίζει την κατάθεση ο εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης.
Για δεύτερη μέρα βρέθηκε στο βήμα του μάρτυρα ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης καταθέτοντας ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στη δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο μάρτυρας απάντησε σε σειρά ερωτήσεων του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης Αλέξη Κούγια, ο οποίος επέμεινε σχετικά με τους χρόνους που συνέβησαν όλα, ρωτώντας τον γιατί ενημερώθηκε ενώ ήταν στο σπίτι του.

Απάντησε πως είναι πάγια εντολή του να ενημερώνεται για τα βαριά περιστατικά.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στην υποβολή μήνυσης για ψεύδη κατάθεση σε βάρος του αναισθησιολόγου Γιάννη Χασαπόπουλου ζητώντας να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η δήλωση του Ανδρέα Ηλιάδη

«Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται δωρίζονται. Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζινας. Θέλω να βοηθήσω. Σκοπός μου είναι η ιατρική αλήθεια να αναδειχτεί στη σημερινή δίκη».

Πηγή: madata.gr