Οικονόμου: Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αλλιώς

0
58

Ο Γιάννης Οικονόμου εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε εφημερίδα, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έριξε «καρφιά» και για τη στάση της Κουμουνδούρου στην υπόθεση του Νίκου Παππά.

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολίασε μέσα από τις σελίδες του στα social media τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και έριξε βολές κατά ριπάς εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έβαλε στο κάδρο και την υπόθεση της καταδίκης του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας. Με τον ίδιο επί 15 συνεχόμενα έτη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης, με την ίδια επιμονή σε ιστορικά χρεοκοπημένες ιδέες, με το ίδιο πολιτικό ύφος και ήθος. Το μόνο περισσότερο που κομίζει σήμερα είναι η τοξικότητα κι ο ρεβανσισμός», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε αναφορά και στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τον Νίκο Παππά.

«Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα, και σήμερα και αύριο», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr