Όλα ανοιχτά για Κολοβέτσιο στον Παναθηναϊκό

0
75

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις όποτε χρειάστηκε και γενικά όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι αποτελεί σταθερά στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε φέτος 24 φορές και σκόραρε 2 γκολ σε 1.502 λεπτά συμμετοχής.

Παρ’ όλα αυτά, η αμυντική διάταξη του τριφυλλιού είναι γεμάτη στα στόπερ, ειδικά μετά την άφιξη του Φραν Βέλεθ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Ντάνι Πογιάτος εφαρμόζει το 4-3-3, κάτι που σημαίνει ότι οι θέσεις στο κέντρο της άμυνας δεν περισσεύουν.

Μην ξεχνάμε πως ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ παράλληλα επέστρεψε ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος θα τσεκαριστεί από τον Πογιάτος.

Μαζί με τους προαναφερθέντες προστίθεται και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, δηλαδή συνολικά στην ομάδα υπάρχουν πέντε κεντρικοί αμυντικοί σε σχήμα, το οποίο παίζεται με δύο, ενώ υπάρχει και η λύση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Κολοβέτσιος είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής, αλλά κατά τα φαινόμενα θα είναι αρκετά δύσκολο να βρει θέση στο βασικό σχήμα.

Υπάρχουν ήδη διάφορες ομάδες, οι οποίες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Ο έμπειρος αμυντικός, θέλει να πρωταγωνιστήσει και όχι να έρχεται από τον πάγκο. Έτσι, λοιπόν, ψάχνεται για μια καλή προοπτική στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κολοβέτσιος ήδη προτάθηκε στη γερμανική Μπόχουμ, αλλά ταυτόχρονα τσεκάρει μέσω μάνατζερ όλες τις παραμέτρους. Ουδείς μπορεί να προβλέψει το μέλλον, όταν μάλιστα υπάρχει και συμβόλαιο, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

https://www.real.gr

Πηγή: madata.gr