Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο

0
33

Σοκ στον Ολυμπιακό προκάλεσε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη που στο χθεσινό πρώτο φιλικό στην Αυστρία υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Κώστας Φορτούνης αποχωρεί από το γήπεδο στο 26ο λεπτό του Σαββατιάτικου φιλικού του Ολυμπιακού με την Βόλφσμπέργκερ. Έχει καταλάβει πως έχει πάθει ζημιά στο γόνατο.

Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώνονται το μεσημέρι της Κυριακής όταν και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Ένας σοβαρός τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες, με τον Έλληνα άσο να επιστρέφει στην Αθήνα ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο ποδοσφαιρστής, δύο χρόνια πριν είχε σταθεί ξανά πολύ άτυχος. Στις 10 Ιουλίου 2019 στο φιλικό με το Αμβούργο είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Χρειάστηκαν να περάσουν 6 μήνες και 5 μέρες για να επιστρέψει δυνατός στην δράση.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί ένα από τα βασικά του «όπλα», το σημαντικό όμως είναι ο Κώστας Φορτούνης να μπορέσει και πάλι να νικήσει τον χρόνο και να επιστρέψει δυνατός έχοντας όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στο πλευρό του.

Πηγή: madata.gr