Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση με το δίκτυο της Vodafone

0
59

Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της Vodafone το πέσιμο του δικτύου της στην Ελλάδα, νωρίς το απόγευμα, με την εταιρεία να μην έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ούτε για τη βλάβη, ούτε για το χρόνο πλήρους αποκατάστασης.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως το πρόβλημα προκλήθηκε λόγω ταυτοχρόνου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία) ενώ η κατάσταση με το δίκτυό της φαίνεται πως ομαλοποιείται σταδιακά.

Η εταιρεία ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές της για την αναστάτωση, αν και η ίδια, κατά τη διάρκεια της μεγάλης έκτασης βλάβης που προκλήθηκε, σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής, υποστήριζε πως… δούλευε πάνω σε κάτι πολύ ξεχωριστό… Το site της φαινόταν πως είχε «πέσει», ενώ ακόμα και το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας είχε «νεκρώσει».

Άλλωστε ο ισχυρισμός για πρόβλημα σε διεθνές καλώδιο εγείρει ερωτηματικά, καθώς ήταν, σε πολλές περιπτώσεις, αδύνατον να πραγματοποιηθούν κλήσεις εντός Ελλάδας ή επισκέψεις σε ελληνικούς ιστοτόπους.

topontiki

Πηγή: madata.gr