Όπου φύγει φύγει για τα εξοχικά της Αττικής

0
21

Από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα οι πολίτες φορτώνουν τσάντες και προμήθειες σε αυτοκίνητα και κατευθύνονται σε κοντινούς προορισμούς εντός Αττικής. Με το που σχόλασαν από τη δουλειά, βοηθούντος και του καιρού, έφυγαν κατευθείαν για τα εξοχικά.
Φόρτωσαν βαλίτσες και με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες, όπου φύγει φύγει για τα εξοχικά τους οι Αθηναίοι.

Οι παραλίες στις παραθαλάσσιες περιοχές γέμισαν από κόσμο. Οι Αθηναίοι με το που έφτασαν έβαλαν τα μαγιό τους και έφυγαν για δροσερές βουτιές. Ποδόσφαιρο και βόλει στην άμμο, ρακέτες, σαμπ και ηλιοθεραπεία.

Σπίτια, δρόμοι αλλά και παραλίες στη Σαρωνίδα αλλά και στις γύρω περιοχές έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες Αθηναίους αλλά και από τους φιλοξενούμενούς τους για Πάσχα όχι στο χωριό, αλλά δίπλα στη θάλασσα.

Πληρότητα 100% για το τριήμερο του Πάσχα καταγράφεται και στα Σπίτια airbnb αλλά και στις ενοικιαζόμενες βίλες στις παραθαλάσσιες περιοχές. Κάποιοι βέβαια νοσταλγούν ακόμα τα χωριά τους.

Στο πασχαλινό τραπέζι πάντως μπορούν να παρευρεθούν μέχρι δύο οικογένειες. Κάποιοι θα σουβλίσουν, άλλοι θα ψήσουν στο φούρνο και οι πιο τυχεροί θα ρίξουν και μια βουτιά στη θάλασσα. Όλοι πάντως ελπίζουν του χρόνου να μπορέσουν να είναι μια μεγάλη παρέα.

Πηγή: madata.gr