Οριστική αναβολή στο Απόλλων Σμύρνης – Λαμία!

0
62

H αναμέτρηση μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης  και Λαμίας αναβλήθηκε οριστικά όπως ανακοίνωσε η Superleague λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Η Superleague ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της πως ο προγραμματισμένο για σήμερα (25/10, 18:15) αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία αναβάλλεται οριστικά για λόγους δημόσιας υγείας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Απόλλωνα ανακοίνωσε συνολικά 4 κρούσματα ποδοσφαιριστών στο εσωτερικό της το Σάββατο (24/10), κάτι που οδήγησε στην απόφαση για αναβολή.

Η ανακοίνωση της Superleague

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλωνας Σμ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους, σε συνέχεια σχετικής απάντησης από τη ΓΓΑ, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι πρωταρχικό μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα”.

https://www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr