Παγώνη: Δεν μπορεί κανείς να πει αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου

0
43

Για τα διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα μίλησε η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη στο Mega.

Η κ. Παγώνη έκανε λόγο για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και τόνισε ότι τους ασθενείς δεν τους απασχολούν τα ρεβεγιόν. Το σημαντικό είναι να γίνουν καλά και να μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, είπε ευχόμενη σε όλους περαστικά.

«Όλοι θέλουμε να περάσουμε όμορφα, οικογενειακά και με τους φίλους μας στα ρεβεγιόν αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες», σημείωσε η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». 

Σχολιάζοντας το συγκλονιστικό μήνυμα ασθενούς με κορωνοϊό, που μετέδωσε το Mega, η κ. Παγώνη σχολίασε: Πρόκειται για το πιο συγκλονιστικό μήνυμα της ημέρας και εξέφρασε την ελπίδα βλέποντάς το να πειστούν ακόμη και οι αρνητές. 

«Νόσησαν και διασωληνώθηκαν νέοι άνθρωποι» επισήμανε η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών και εξήγησε ποιες είναι οι παράμετροι που θα δώσουν το «σήμα» για να ανοίξουν σχολεία, μαγαζιά και γενικά για το πώς θα προχωρήσει η ζωή μετά τις 7 Ιανουαρίου.

«Δεν μπορεί κανείς να πει αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου», τόνισε και είπε πως σκοπεύει να εμβολιαστεί μόλις έρθουν τα εμβόλια στο «Γεννηματάς».

Πηγή: madata.gr