Παγώνη: Όποιος θέλει να δει τι γίνεται να έρθει στο νοσοκομείο και ύστερα να γράφει ανακοινώσεις

0
162

Όποιος θέλει να δει τι γίνεται να έρθει στο νοσοκομείο και ύστερα να γράφει ανακοινώσεις», τόνισε κατακρίνοντας την ανακοίνωση της διοίκησης.

Η προηγούμενη εφημερία της παθολογικής κλινικής που εφημερεύαμε είχαμε 52 εισαγωγές, τώρα είχαμε σύνολο 71. Είδαμε 213 άτομα. Αυτά τα νούμερα είναι αυτά που αποδεικνύουν τι έγινε χθες το βράδυ, ξεκαθάρισε η Ματίνα Παγώνη για τις δηλώσεις περί νύχτας Αγίου Βαρθολομαίου στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στην εφημερία του νοσοκομείου Γεννηματάς περιγράφοντας μια δύσκολη νύχτα, μια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου όπου χρειάστηκαν δανεικά ράντζα από το νοσοκομείο Σωτηρία, η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS ανέλυσε την άποψη της , τονίζοντας παράλληλα και την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων.

«Ήταν αναμενόμενο εμείς γνωρίζαμε τα επιδημιολογικά δεδομένα ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί έτσι», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων.

«Αυτή τη στιγμή θα πρέπει σε όλους να πάνε να εμβολιαστούν με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας», τόνισε η κ. Παγώνη.

«Αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα, τα νοσοκομεία που έχουν πληρότητα 100% οι ΜΕΘ τα περισσότερα με ελάχιστα κρεβάτια», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Οι θάνατοι, οι διασωληνωμένοι και η θετικότητα είναι οι τρεις δείκτες που μας τρομάζουν», υπογράμμισε η κ. Παγώνη.

Πηγή: madata.gr