Παναθηναϊκός: Πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

0
98

Ανοιχτή πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε δύο εβδομάδες προπονήσεων με τους πράσινους και είναι αρκετά ικανοποιημένος από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Έτσι, το «τριφύλλι» προσέγγισε τον 28χρονο και του κατέθεσε πρόταση ακόμη και για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι 200.000 ευρώ.

Ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού και κυρίως από τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου που είναι συνέχεια από πάνω του, αν και σκέφτεται πολύ σοβαρά τη «μετακόμιση», δεν έχει απαντήσει ακόμη. «Αγκάθι» παραμένει η μικρή πρόταση, αλλά έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς το μόνο που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι να παίξει ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την έλευσή του ήταν ενημερωμένοι τόσο ο Τσάβι Ρόκα όσο και ο Γιώργος Δώνης, οι οποίοι είχαν δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη και το «πράσινο φως». Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαδόπουλος ανήκει στο Αμβούργο, αλλά ο σύλλογος τον έχει θέσει εδώ και τρεις μήνες εκτός ομάδας, υποχρεώνοντας τον να βγει στην αναζήτηση νέας επαγγελματικής «στέγης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: madata.gr