Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ουδέποτε ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν φοιτητής μας – Τι απαντά ο ίδιος

0
147

Με ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαψεύδει ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος έχει πτυχίο από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κύπρου: “Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου”.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κυριάκου Βελόπουλου, διαβάζοντας το βιογραφικό του υπάρχει η παρακάτω αναφορά: “Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.”.

Η απάντηση Βελόπουλου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απαντά στην ανακοίνωση με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία του πτυχίου.

“Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους “χοίρους της παραδημοσιογραφιας” !Να σας πάω σε δικη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους “δήθεν” δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες!”, αναφέρει ο κ. Βελόπουλος. Στη φωτογραφία πάντως φαίνεται μεταπτυχιακός και όχι πτυχιακός τίτλος από το “Άνοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου”.

Πηγή: madata.gr