Παπαδημητρίου: Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι για τα Τέμπη, μουντζώστε μας

0
9

Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και τον αντίκτυπό της στην κοινωνία, που βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό από την αποφράδα 28η Φεβρουαρίου κι έκτοτε. Σήμερα, ο κόσμος βγαίνει πάλι στους δρόμους, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, να τάσσεται στο πλευρό των εξεγερμένων νέων. Ηταν τόσο χειμαρρώδης ο λόγος του, που έκανε και την Μαρία Αναστασοπούλου να απορεί και να του επαναλαμβάνει συνεχώς «κύριε Παπαδημητρίου, δεν περίμενα να τα ακούσω αυτά από εσάς».

«Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι. Κανονικά πρέπει να μας μουντζώσουν» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ με τον Γιώργο Παπαδάκη να καυτηριάζει το γεγονός ότι η κινητοποίηση της Κυριακής στο Σύνταγμα πνίγηκε στα χημικά και στα δακρυγόνα των ΜΑΤ, με τον Παπαδημητρίου να του απαντά «συμφωνώ»…

Χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου είπε ότι «εγώ πιστεύω ότι αν δεν αντιδράσει και δεν πει η νεολαία ότι αυτό το κράτος δεν το θέλω, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αυτή στην οποία θέλω να μεγαλώσω, τότε… Η πολιτική (σ.σ.: και οι πολιτικοί) δεν πρέπει να είναι μάζα και να κάνει ό,τι λέει το κόμμα. Πρέπει να μας την πουν. Να μας επαναφέρουν σε μια κάποια σοβαρότητα…

Οταν έβλεπα να συζητούμε για το πώς θα μεγαλώσουμε το δίκτυο, πώς θα γίνει καλύτερο, εγώ είπα “είναι εντάξει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είναι ασφαλές;”. Νομίζω ότι υπάρχουν σφάλματα, τα ανέλαβε (σ.σ.: ο Καραμανλής με την παραίτησή του) και πρέπει να τα συζητήσουμε. Η κυβέρνηση θα πάρει όλες τις ευθύνες και δεν γίνεται διαφορετικά. Ο,τι πέσει πάνω της θα το αναλάβει» είπε χαρακτηριστικά.

Παπαδημητρίου: Μουντζώστε μας, καλά κάνουν και εξεγέρθηκαν οι νέοι
Ευθεία παραδοχή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». 
«Η νεολαία έχει δίκιο και έκανε σωστά που εξεγέρθηκε. Μουντζώστε μας», τόνισε ο βουλευτής ο οποίος συμφώνησε και με την παρατήρηση του Γιώργου Παπαδάκη για την αλόγιστη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ στη συγκέντρωση της Κυριακής στην Αθήνα.

Πηγή: madata.gr