Παπαγγελόπουλος: Οι διάλογοι Παππά – Μιωνή με αθωώνουν πλήρως

0
102

Για τους διαλόγους του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή τοποθετήθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι “γίνεται μια σκόπιμη διαστρέβλωση. Οι διάλογοι Παππά – Μιωνή με αθωώνουν πλήρως. Δεν ακούγομαι για τίποτα μεμπτό. Η δική μου ατζέντα είναι να καταπολεμώ τη διαπλοκή, τη διαφθορά και να στέκομαι απέναντι στους ψεύτες. Αυτή ήταν η δική μου ατζέντα και η ατζέντα του Πρωθυπουργού”. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι “τις δικές μου ενέργειες και σκέψεις τις γνωρίζει όλος ο κόσμος, πολύ περισσότερο τις γνώριζε και ο Πρωθυπουργός που με επέλεξε και με εμπιστεύτηκε για αυτή τη θέση και αυτό το χαρτοφυλάκιο. Δεν υπάρχει ατζέντα κρυφή”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι “κάποιοι για να μπορέσουν να ρίξουν λάσπη, επιδιώκουν να έρθω σε ρήξη με τον Παππά”, ενώ πρόσθεσε ότι “η κασέτα επιβεβαιώνει την αθωότητα του Παππά”. Σε ερώτηση για το εάν έχει μιλήσει με τον κ. Παππά μετά τη δημοσιοποίηση της ηχογραφημένης συνομιλίας ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι “ναι έχω μιλήσει και ήταν έξαλλος με τον Μιωνή”.

Πηγή: madata.gr