«Παππού μας έλειψες»: Το συγκινητικό βίντεο από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον κορονοϊό

0
105

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα με στόχο την αποφυγή της εξάπλωσης  του κορονοϊού και με στόχο να εξηγήσει σε όλους γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι δημοσίευσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο παιδιά να επικοινωνούν με τον παππού τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας και να του λένε πόσο τους λείπει.

Τα δύο παιδιά συνομιλούν και λένε πόσο τους έχει λείψει ο παππούς τους έτσι αποφασίσουν να τον καλέσουν με βιντεοκλήση ώστε να μπορέσουν να τον δουν. «Παππού μας λείπεις» ακούγονται να λένε οι δύο παιδικές φωνούλες με τον ηλικιωμένο παππού να τους ζητά να κάνουν υπομονή ώστε να περάσει ο καιρός και να μαζευτούν πάλι να παίξουν.

«Λίγο ακόμη να περιμένουμε, και θα φτάσει η ώρα που θα πάρουμε αγκαλιά αυτούς που αγαπάμε. Μέχρι τότε μένουμε στο σπίτι μας για τους προστατεύσουμε», αναφέρει το μήνυμα του Χαμόγελου του Παιδιού.

Όπως είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ ο ιδρυτής του Χαμόγελου το Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος στο βίντεο συμμετείχε οικογένεια εθελοντών.

Πηγή: madata.gr