Παραδόθηκε ο Ηλιόπουλος: Το κέρδος μου είναι ότι ήρθα πιο κοντά στο Θεό

0
28

Με ένα ειρωνικό χαμόγελο εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Πικερμίου ο καταδικασθείς για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής αφού εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αθωότητά του τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα έχει στραφεί στο Θεό.

«Το όνομά μας δεν υπήρχε σε ολόκληρη τη δικογραφία και φτάσαμε ως εδώ. Το κέρδος μου είναι ότι ήρθα πιο κοντά στο Θεό και είδα ότι δεν μπορούν να μας κρίνουν οι δικαστές. Οι δικαστές προφανώς και παίρνουν εντολές για να μας καταδικάσουν. Δεν ήταν καταδίκη οι δεκατρείς στους δεκαπέντε. Πιστεύω πως θα μας κρίνει ο Θεός», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλς.

Αναφερόμενος στις συγκλονιστικές μαρτυρίες των θυμάτων της Χρυσής Αυγής διερωτήθηκε «εάν είχε κάποιο θύμα κάποια συγκλονιστική μαρτυρία εναντίον βουλευτών. Δινόντουσαν από κάπου εντολές; Όχι. Ήταν πράξεις που δεν έπρεπε να αποδοθούν». Σχετικά με τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «δεν υπήρχαν τάγματα εφόδου. Αυτά δεν αποδείχθηκαν ποτέ». Παράλληλα συμπλήρωσε πως εξαρχής η Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, ενώ είπε πως «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γι αυτό και με βλέπετε να χαμογελώ. ‘Εχώ έρθει πιο κοντά στο Θεό και ξέρω ότι δεν έχω πράξει απολύτως τίποτα».

«Κανένας δεν είναι έτοιμος να πάει κάποιους μήνες φυλακή πόσο δε μάλλον εγώ που έχω πίσω δύο κορίτσια να με περιμένουν και είναι επτά και έξι ετών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστούν τη στήριξη ειδικών γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν απολύτως τι έχει συμβεί. Τις τελευταίες μέρες με ρωτούσαν εάν θα πάω στη φυλακή. Τώρα έτυχε αυτό το κακό ενδεχόμενο», επεσήμανε ακόμη.

Πηγή: madata.gr