Παρίστανε τον μάνατζερ της ΑΕΛ κι έταζε μισθούς 1.500 ευρώ σε κοπέλες

0
69

Ένας επιτήδειος που υποδύονταν τον μάνατζερ της Αθλητικής Ένωσης Λάρισσας (ΑΕΛ) έφτασε σε σημείο να αναρτήσει αγγελία εργασίας αναζητώντας κοπέλες για τα γραφεία της ΑΕΛ, υποσχόμενος μισθό 1.500 ευρώ.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr για το εν λόγω ζήτημα τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιπρόεδρος Δ’ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για να διαλευκάνει την κατάσταση: «Επικοινώνησαν μαζί μου φίλοι και γνωστοί, απόλυτα αξιόπιστοι, οι οποίοι μου μετέφεραν ότι σε προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με κοριτσάκια που έπεσαν στην παγίδα του, έταζε μισθό 1.500€ καθαρά, 25 ένσημα το μήνα και όταν έχει αγώνα η ομάδα θα πρέπει να κάθονται 2-3 ώρες παραπάνω….Επειδή ο συγκεκριμένος τυπάκος δεν εργάζεται, ούτε εργάστηκε ποτέ στην ΠΑΕ ΑΕΛ, παρακαλώ να ενημερώσετε τους γνωστούς σας να μην πέσουν θύματα και τσιμπήσουν σε ανάλογη περίπτωση…»

Να σημειωθεί πως το προφίλ του επιτήδειου «κατέβηκε» λίγη ώρα μετά.

Στην «αγγελία» έγραφε τα εξής: «Ενδιαφέρομαι να βρω μια κοπέλα για τα γραφεία, μόνο σοβαρές προτάσεις και από κοπέλες που έχουν πραγματικά ανάγκη από δουλειά. Η αμοιβή πάρα πολύ ικανοποιητική. Πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα».

Πηγή: madata.gr