Πάτρα: Αν μπουν τα γεγονότα σε σωστή χρονική σειρά μπορεί να διαπιστωθεί τι έκανε και τι δεν έκανε η 33χρονη

0
101

Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.
Όπως είπε ο κ. Παπαϊωάννου στη φάση που βρίσκεται τώρα η υπόθεση δεν χρειάζεται καμία ομολογία κανενός κατηγορουμένου καθώς εάν γίνει μια σώστη ανασύνθεση των γεγονότων μπορεί κάλλιστα να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί και τι όχι.

«Η ανασύσταση του χρόνου των συμβάντων μας δίνει που είναι το κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο, τι κάνει ή τι μπορεί δια της εις άτοπον επαγωγή να μην έχει κάνει» δήλωσε, συμπληρώνοντας πως εάν ανασυνθέσεις τους χρόνους των συμβάντων σωστά, τότε έχεις κατά 90% την υπόθεση μπροστά σου.

«Τοποθετώντας κάποιον στη σκηνή ενός εγκλήματος δεν τον καθιστά αυτόματα ένοχο ανθρωποκτονίας. Όταν είναι δε οικείος του κατηγορουμένου, απλώς γνωρίζοντας του τι έχει συμβεί και κρατήσεος το στόμα σου κλειστό, αποτελεί πλημμέλημα, και δεν συλλμβάνεσαι για αυτό ποτέ, παρά μόνο εάν έχεις βοηθήσει στην τέλεση του αδικήματος» τόνισε ο δικηγόρος.

Ολοκληρώνοντας  είπε πως πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους ειδικούς που στην προκειμένη είναι η εισαγγελέας και ο ανακριτής.

megatv

Πηγή: madata.gr