Πάτρα: Μπούκαραν σε σπίτι μέρα μεσημέρι αλλά τους πήραν χαμπάρι οι αστυνομικοί

0
27

Τα περιστατικά κλοπής ή απόπειρα κλοπής, φαίνεται να έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες και το περιστατικό στο κέντρο της Πάτρας είναι χαρακτηριστικό.

 
Η άρση των απαγορευτικών μέτρων και το άνοιγμα της αγοράς που επιτρέπει τις εξόδους των ιδιοκτητών από τα σπίτια τους, έχει “κινητοποιήσει” τους επιτήδειους που είχαν πέσει σε … “αναδουλειές”.

Όλο και περισσότερα τα περιστατικά όχι βράδυ, αλλά μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Πάτρας αλλά και περιφερειακά. Οι δράστες δεν διστάζουν να μπαίνουν και σε πολυκατοικίες, χτυπώντας αρχικά την πόρτα για να δουν αν είναι κάποιος μέσα και στη συνέχεια βάζουν σε εφαρμογή το “σχέδιο”.

Μια τέτοια περίπτωση, σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες σε διαμέρισμα στην οδό Ευβοίας σύμφωνα με το temmo24.gr.

Δύο γυναίκες μπήκαν για …”δουλειά” ενώ άλλες δύο περίμεναν έξω για “τσίλιες”. Φαίνεται όμως ότι τις κινήσεις τους, ήδη παρακολουθούσαν αστυνομικοί που περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.

 
Όταν οι δύο γυναίκες βγήκαν και επιχείρησαν να φύγουν μαζί με τις άλλες δύο, οι αστυνομικοί λίγα μέτρα πιο κάτω στην οδό Μιλήτου, τις “τσάκωσαν” μαζί με ότι είχαν αρπάξει.

Τις ύποπτες κινήσεις των γυναικών είχαν εντοπίσει ένοικοι και κάτοικοι της περιοχής. Η περιπολία όμως των αστυνομικών, έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά.

https://www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr