Πάτρα – Δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς: Το περίεργο τροχαίο και η σχέση του με απειλές που δεχόταν

0
59

Θα αναλυθούν όλα αν είναι τυχαίο γεγονός ως τροχαίο ή είναι κάποιο γεγονός που συνδέεται με τις απειλές που είχα δεχτεί ως δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς όταν ανέλαβα την υπόθεση για να εξιχνιάσω όλες τις πτυχές … δήλωσε ο δικηγόρος  Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Ο ίδιος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σχετίζεται με την υπόθεση της Πάτρας.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το τροχαίο που είχε να σχετίζεται με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς -όπως είπε- είχε δεχθεί απειλές να εγκαταλείψει την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, Ευγενίας Κούτρα. «Θα αναλυθούν όλα αν είναι τυχαίο γεγονός ως τροχαίο ή είναι κάποιο γεγονός που συνδέεται με τις απειλές που είχα δεχτεί ως δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς όταν ανέλαβα την υπόθεση για να εξιχνιάσω όλες τις πτυχές», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως πρόσθεσε, «Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο από πίσω το οποίο έχει εξαφανιστεί. Εγώ εν συνεχεία προσέκρουσα στο μπροστινό όχημα και οι δύο βρεθήκαμε στο μεσαίο διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού. Το αυτοκίνητό μου “σηκώθηκε” στον αέρα και προσγειώθηκα με τους αερόσακους».

«Με είχαν απειλήσει να μην συνεχίσω την υπόθεση των Πατρών» λέει σε άλλο σημείο, ενώ επίσης ο κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως «Οι ανακριτικές Αρχές και η Τροχαία θα διερευνήσει την υπόθεση. Υπάρχουν πλευρές από διάφορους ανθρώπους, που θέλησαν να με καλέσουν στο τηλέφωνο και να μου πουν να μην ασχοληθώ με τον κ. Δασκαλάκη. Άφησαν να εννοηθεί ότι θα πρέπει να έχω κάποιους φόβους για να μην βγάζω στοιχεία για τον ίδιο».

«Ήθελα να μπορέσω να αποδείξω ότι ο κ. Δασκαλάκης είναι μέσα στο κάδρο των ευθυνών και ως πατέρας και ως πληρεξούσιος της σπιτονοικοκυράς (…). Ο κ. Δασκαλάκης χειριζόταν τα οικονομικά της. Παραδέχθηκε ότι πήρε τη μηχανή του με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς, το ομολογεί δηλαδή. Πρέπει να κληθεί για να εξηγήσει πώς πήρε τη μοτοσυκλέτα με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς» κατέληξε.

Πηγή: madata.gr