Πάτρα: Η μαμά μου σήμερα – Οι 8 λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά της. Τι σημαίνουν

0
56

Στο μικροσκόπιο της 18ης ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση με τους θανάτους  των τριών κοριστιών της Πάτρας βρίσκονται οι ζωγραφιές που είχε κάνει η Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

 Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε μια από αυτές, που έχει βρεθεί στο παιδικό γραφείο της 9χρονης και έχει κατασχεθεί από την αστυνομία στην Πάτρα. Σε αυτή τη ζωγραφιά, η Τζωρτζίνα φέρεται να είχε γράψει ένα συγκλονιστικό μήνυμα για την μητέρα της. Οκτώ λέξεις, που λένε πολλά. “Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό”, έγραψε το άτυχο κορίτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-LIVE.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η ζωγραφιά έχει τέσσερα πλαίσια, δύο κυκλάκια και δύο καρδούλες. Μέσα στα πλαίσια, το παιδί φέρεται να έχει ζωγραφίσει τέσσερις μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες. Τα άλλα δύο πρόσωπα φαίνεται να έχουν τη μορφή μικρών κοριτσιών που φέρουν στο κεφάλι τους κάτι σαν φωτοστέφανο.  Υπάρχει και ένα τρίτο κοριτσάκι,  που είναι εκτός πλαισίου, μόνο του.

«Είναι η ίδια Τζωρτζίνα που συνάντησα στις πρώτες ζωγραφιές, είναι η Τζωρτζίνα που είναι έξω από το πλαίσιο και παρατηρεί. Υπάρχει πάλι το μαύρο, ενώ ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε και τον πατέρα, εφόσον μιλάμε για πέντε πρόσωπα. Το ένα από τα δύο μουτζουρωμένα πρόσωπα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου» δήλωσε η Χριστίνα Μπογιατζή, κλινική αναπτυξιακή ψυχολόγος, παιδοψυχολόγος στην εκπομπή.

Παράλληλα σχολίασε τη φράση που έγραψε η Τζωρτζίνα λέγοντας ότι “υπερθεματίζει το ουρλιαχτό. Είναι πολύ συγκεκριμένη η πληροφορία και δείχνει σαν να φοβάται, γιατί το ουρλιαχτό ξεπερνά τη δυνατή φωνή, μοιάζει να είναι απειλητικό…”.

Σημειώνεται ότι η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή για πραγματογνωμοσύνη. Ο ειδικός ψυχολόγος θα κληθεί να «διαβάσει» τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, οι οποίες ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά.

enikos

Πηγή: madata.gr