Πάτρα: Η Ρούλα θα δεχτεί έλεγχο πατρότητας αν υπάρξει αίτημα, λέει ο δικηγόρος της

0
109

Σε δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθων Παπαδόπουλος, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ σημείωσε πως η Ρούλα θα δεχτεί έλεγχο πατρότητας αν υπάρχει αίτημα.

 Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε για το επισκεπτήριο που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές στα πλαίσια του χρόνου που τους διατίθεται από το σοφρωνιστικό κατάστημα με σκοπό να συζητήσουν τα τελευταία δεδομένα, λεπτομέρειες από την πρόοδο της ανάκρισης , καθώς και τις προσεχές τους ενέργειες.

Παράλληλα ο κ. Όθων Παπαδόπουλος δήλωσε πως, η αίτηση για την αποφυλάκιση της Πισπιρίγκου θα γίνει όταν είναι έτοιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα την συνοδεύουν για να έχει και κάποια ουσία η κατάθεση της.

“Αυτή τη στιγμή μην έχοντας ολοκλήρωση το φάκελο που θέλουμε να καταθέσουμε, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτήν την ενέργεια” είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Η Ρούλα θα δεχτεί έναν έλεγχο πατρότητας αν υπάρξει αίτημα από την άλλη πλευρά και στη συνέχεια μετά το αποτέλεσμα του ελέγχου αυτού, ο οποίος δεδομένα γι’ αυτήν θα είναι θετικός αναφορικά με την πατρότητα των παιδιών σε σχέση με τον κύριο Δασκαλάκη, επιφυλάσσεται για για την άσκηση των όποιων νόμιμων δικαιωμάτων της, που αφορά τόσο την ίδια, όσο και τη μνήμη των μικρών παιδιών” συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ότι αφορά στην είδηση ότι τεχνικός υπολογιστών, ο οποίος κλήθηκε πολλές φορές να σβήσει το ιστορικό αναζητήσεων από τον υπολογιστή της Πισπιρίγκου τα τελευταία τρία χρόνια, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι: «δεν το έχουμε αξιολογήσει ακόμα το συγκεκριμένο ζήτημα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ψυχολογία της πελάτισσά του, λέγοντας ότι εξαιτίας των ημερών του Πάσχα και κυρίως εξαιτίας της ονομαστικής εορτής της Τζωρτζίνας, δεν είναι καλή.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξομολογήθηκε και κοινώνησε από τον ιερέα των φυλακών

Πηγή: madata.gr