Πάτρα: Νέα μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Έψαχνε κάτι που αναζητούσε και η γυναίκα με το βιτριόλι

0
54

Την ώρα που η 33χρονη κατηγορούμενη δεχόταν το πρώτο της επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από τη μητέρα, την αδερφή και τον πατριό της, οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση έτρεχαν και τροφοδοτούσαν για ακόμα μια μέρα πολλές συζητήσεις.
Η εισαγγελική εντολή για την ανάσυρση του tablet από το τάφο της άτυχης Τζωρτζίνας, η κατάθεση του εντατικολόγου που την παρακολουθούσε και κίνησε τις διαδικασίες στην Πάτρα, η εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας για τη διαδρομή της κεταμίνης, μαζί με εικόνες από τα παλιά, όπως αυτές με την 33χρονη να χορεύει τσιφτετέλι κρατούσαν το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας.

Οι αποκλειστικές μαρτυρίες στο Live News που θα δούμε στη συνέχεια έδιναν νέες προεκτάσεις.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν δώσει βάρος στις αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο και εμφανίζονται βέβαιοι πως μέσα στις επόμενες μέρες, θα έχουν λύσει το γρίφο με αποδείξεις, για τη διαδρομή της κεταμίνης. Της ουσίας που χορηγήθηκε και στοίχισε τη ζωή, στην Τζωρτζίνα.

Αίσθηση στην υπόθεση προκαλούν οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες ατόμων που πλέον δηλώνουν πρόθυμοι να καταθέσουν σε εισαγγελέα, εάν και εφόσον τους ζητηθεί.

«Με είχε ρωτήσει όπως της έλεγα τον «καφέ» αν ο άνδρας της υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει πίσω αν αρρωστήσουν τα παιδιά! Αμέσως μετά μου είπε: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή», αναφέρει μία καταγγελία.

Ήταν η περίοδος που οι κρίσεις στον γάμο της 33χρονης ήταν αλλεπάλληλες και οι επανασυνδέσεις με τον 30χρονο σήμερα πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών σύντομες.

Όπως υποστηρίζουν μια σειρά από πρόσωπα οι κινήσεις και τα λόγια της 33χρονης, όταν έφευγε από το σπίτι ο σύζυγός της, είχαν προκαλέσει έκπληξη. Κανείς όμως δεν φανταζόταν τα όσα έμελλε να ακολουθήσουν.

«Τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί», συνεχίζει η καταγγελία.

Στο Live News μιλάει για πρώτη φορά και μια γειτόνισσα του ζευγαριού που περιγράφει σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της. Λίγες μέρες μετά, όταν σε πλατεία έτυχε να βρεθεί κοντά στην 33χρονη, την άκουσε να ψάχνει κάτι, που αναζητούσε και η γυναίκα που είχε ρίξει το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου…

Τότε όμως οι επανασυνδέσεις και τα βίντεο που ανέβαιναν στο διαδίκτυο από πάρτι γενεθλίων δεν έδιναν μεγαλύτερες διαστάσεις στους φόβους που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται.

Τρία και πλέον χρόνια μετά τα πάντα είναι διαφορετικά. Με την 33χρονη στη φυλακή και τις συνεχείς αποκαλύψεις να προκαλούν αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα…

megatv

Πηγή: madata.gr