Πάτρα: Οι επόμενες κινήσεις του πατέρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

0
43

Την ώρα που η χώρα είναι σοκαρισμένη με τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, μυστήριο επικρατεί σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης.

 Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε σήμερα στη δουλειά του, ενώ πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή το Πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφεραν ότι μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

“Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος. Αναμένεται να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως”, λέει μέσω του συνηγόρου του, Δημήτρη Καράμπελα. Αυτό αναμένεται να γίνει είτε την Κυριακή, είτε νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έχει χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και σε καμία περίπτωση δεν είναι άφαντος όπως πιστεύουν πολλοί στην Πάτρα. Σήμερα προτίμησε να κλείσει τα τηλέφωνά του και να απαντάει μόνο στον δικηγόρο του.

Πηγή: madata.gr