Πάτρα: Οι προσπάθειες της Ρούλας να δημιουργήσει άλλοθι στο θάνατο της Τζωρτζίνας

0
26

Κάθε νέα αποκάλυψη της τραγικής υπόθεσης στην Πάτρα, όπως εξελίσσετε, είναι και μια γροθιά στο στομάχι για την κοινή γνώμη και όχι μόνο. 

Αυτή την φορά, αυτό που σοκάρει και δείχνει το κυνικό και ψυχρό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι η προσπάθειες της να δημιουργήσει άλλοθι στο θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σε αυτές τις προσπάθειες που έκανε η κατηγορούμενη ώστε να δημιουργήσει άλλοθι για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο η 33χρονη κατηγορούμενη προσπάθησε να δημιουργήσει ένα άλλοθι όταν έκανε τη μοιραία «επίθεση» στο παιδί της.

Ειδικότερα, στις 11 Απριλίου του 2021 όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου χορηγεί την κεταμίνη στο μικρό παιδί και λίγη ώρα αργότερα μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της. Γεγονός που η ίδια η μητέρα επικαλείται για να τονίσει την αθωότητά της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής, η 33χρονη μητέρα ήταν αδιάφορη για τα ηχητικά σήματα των μηχανημάτων που υποστήριζαν τη Τζωρτζίνα και υποτονική στο να καλέσει τους γιατρούς για βοήθεια.

Επίσης, αφού το παιδί κατέληξε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε sms σε γιατρούς της Πάτρας προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για τα όσα της είχαν συμβεί. «Αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος, τι άλλο θα μπορούσα να είχα κάνει που ίσως κρατούσε στη ζωή αυτό το παιδί. Μετανιώνω, μετανιώνω που την άφησα αβοήθητη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο ένα από αυτά.

Παράλληλα, το LIVE NEWS παρουσίασε και το «ημερολόγιο» του μαρτυρικού θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, με τις στιγμές που το άτυχο παιδί είχε τα επεισόδια, τα οποία σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οφείλονται στη χορήγηση κεταμίνης από την ίδια της τη μητέρα. 

Πηγή: madata.gr