Πάτρα: Οι πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

0
71

Νέα στοιχεία από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA, οι αστυνομικοί εστιάζουν την έρευνα στον τρίτο θάνατο, αυτόν της Τζωρτζίνας και μόνο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση οι γιατροί από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, ενώ έχουν εξεταστεί οι γιατροί που έκαναν τους γενετικούς ελέγχους και έβαλαν το απινιδωτή και τον βηματοδότη από το Ωνάσειο.

Πλέον η έρευνα «πάει» στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί θα υποβάλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γιατρούς του Καραμανδάνειου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει σαφής κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις από τη μέχρι τώρα εξέταση των στοιχείων.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις σε ζωτικά όργανα -κυρίως την καρδιά- της Τζωρτζίνας «και αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα στην καρδιά που να εξηγεί ανακοπές ή οτιδήποτε άλλο».

«Αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι πορευόμαστε σε αυτό που έχουμε ήδη αντιληφθεί, ότι η Τζωρτζίνα όπως φαίνεται δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά, το οποίο να εξηγεί ανακοπές, ή που να εξηγεί οτιδήποτε άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό είχε φανεί και από αυτό που είπαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ότι δηλαδή αν το κοριτσάκι είχε πρόβλημα στην καρδιά, που το εμφάνισε εν μέσω της διένεξης του ζευγαριού, θα είχε φανεί γιατί δεν θα άντεχε αυτό το ΚΑΡΠΑ για 50 λεπτά» κατέληξε.

Λύτρας: Ρώτησα τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και μου είπαν όχι

Ο νομικός σύμβουλος της μητέρας των τριών κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή Live News για την υπόθεση – μυστήριο των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Ο ίδιος αρχικά επισήμανε πως οι γονείς των παιδιών πρώτοι υπέβαλλαν μήνυση για τον  θάνατο του πρώτου παιδιού καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις με υπεύθυνους τρεις ιατροδικαστές, οι οποίοι όπως είπε ο κ. Λύτρας δεν είχαν αναφερθεί σε εγκληματική ενέργεια, σε ασφυξία ή σε ανάλογα περιστατικά.

«Δεν υπάρχει ιατροδικαστής που να μην μπορεί να αντιληφθεί εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο δικηγόρος και αποκάλυψε πως ο ίδιος ρώτησε τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και του απάντησαν πως όχι.

Ο δικηγόρος είπε πως ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση η μητέρα να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών  και πως εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, ο ίδιος θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του.

Ο κ.Λύτρας επισήμανε πως το ζευγάρι τον προσέγγισε από κοινού και τόνισε πως έχουν προβληθεί κατά καιρούς κάποιες δηλώσεις τους που δεν ισχύουν.

Ερωτηθείς για το τι άνθρωπος είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει πως:«Αυτό που προσπαθούν να περιγράψουν για τη μητέρα, δεν ισχύει. Είναι μία γυναίκα που ενδεχομένως να μιλάει περισσότερο από αυτό που πρέπει, αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφεται ως άνθρωπος».

Κατόπιν αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που έστειλε η μητέρα των κοριτσιών στην Αγγελική Νικολούλη και επισήμανε πως τραβήχτηκαν με την παρουσία γιατρών και νοσοκόμας.

Ολοκληρώνοντας, εκτίμησε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν επίσημες απαντήσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο να έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια η Τζωρτζίνα.

Πάτρα: Οργισμένος ο πατέρας – Το δίκιο θα το βρω και δε θα αργήσει
Πάτρα: Ο γιος της ηλικιωμένης που φρόντιζε η μητέρα των τριών παιδιών μιλάει για όλα

Πηγή: madata.gr