Πάτρα: Οργισμένος πλήθος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Έγραψαν θάνατος. Πήγαν να λιντσάρουν τους συγγενείς

0
58

Πολιορκία κόσμο και  δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγγου αυτή την ώρα, μετά την είδηση της προσαγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η μητέρα των τριών κοριτσιών μεταφέρεται στην Αθήνα προκειμένου να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Οι αντιδράσεις είναι έντονες, με πολλούς γείτονες εξοργισμένους να φωνάζουν έξω από το σπίτι και να χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους πιθανώς βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το thebest.gr παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, το πλήθος έσπασε την πόρτα και μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ ορισμένοι φώναζαν «να την κρεμάσουνε». 

Αυτή την ώρα και παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, μανιασμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την οικία Πισπιρίγκου έσπασε την πόρτα και μπήκε στο εσωτερικό.

Έξω από το σπίτι που έμενε η οικογένεια, από την ώρα που προέκυψε η είδηση έχει βρεθεί πλήθος δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης, με κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του thebest, ενώ στη γειτονιά επικρατεί αναβρασμός.

Πηγή: madata.gr