Πάτρα: Πληροφορίες για πέντε βίντεο με τη μικρή Τζωρτζίνα να υποφέρει – Γιατροί μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου

0
69

Οι μαρτυρίες που καίνε αλλά και τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, είναι πια πολλά.

Τώρα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με την Τζωρτζίνα να υποφέρει, σύμφωνα με άρθρο στο ethnos.gr .

Ειδικότερα, οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, έχουν και ερευνούν πέντε βίντεο με τη μικρή Τζωρτζίνα «να υποφέρει», σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο Mega.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει. Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τον Ιανουάριο που πέρασε. Από αυτές οι 10 καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Χαρακτηριστική αδιαφορία» της Ρούλας Πισπιρίγκου
 Ανάμεσα στους γιατρούς που θα καταθέσουν υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου, περίεργες κινήσεις και λεγόμενα πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Επίσης, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, αναμένεται να αναφερθούν και σε εννέα «ύποπτα επεισόδια» που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί. «Τα έχω δει» είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε πως: «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα».

Πηγή: madata.gr