Πάτρα: Σοκάρει η υπόθεση κακοποίησης 16χρονης από τον σύντροφό της

0
64

Θύμα κακοποίησης έπεσε 16χρονη από τον 25χρονο σύντροφό της. Η μητέρα της κοπέλας έχει απευθυνθεί στις Αρχές ώστε να παρέμβουν για να καταφέρει να σώσει την ανήλικη κόρη της από αυτό το μαρτύριο.

Μάλιστα, η ίδια παρέδωσε στην Αστυνομία φωτογραφίες στις οποίες είναι εμφανή τα σημάδια της έμφυλης βίας που φέρει η 16χρονη, ωστόσο η Αστυνομία, σύμφωνα με την μητέρα, επικαλέστηκε γραφειοκρατικές δυσκολίες, όπως αναφέρει το pelop.gr. Τότε η μητέρα της 16χρονης αποφάσισε να αναδείξει το θέμα και να μιλήσει δημόσια ώστε να μπορέσει να γίνει κάτι άμεσα.

 Την είχε απαγάγει

Η υπόθεση της 16χρονης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Πριν από λίγους μήνες είχε εκδοθεί για την ανήλικη Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 16χρονη είχε φύγει αρκετές φορές από το σπίτι της ακολουθώντας τον 25χρονο σύντροφό της. Πρόσφατα η ανήλικη είχε βγει μια βόλτα, εξαφανίστηκε και τελικά βρέθηκε ξυλοκοπημένη με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Τελικά μετά και την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Η ανήλικη από την Πάτρα ήταν έγκλειστη στο Δαφνί, στο οποίο είχε διακομιστεί. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν στον χώρο άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιό της και την πήραν, κάτι που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου αργότερα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τη μητέρα για την κοπέλα που διατρέχει κίνδυνο και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

 Η μητέρα έκανε μήνυση

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος, η νεαρή, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα.

 Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο κακοποιητής δεν προσήχθη καν.

Η μητέρα ενημέρωσε πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

 Η μητέρα της 16χρονης περιέγραψε όσα βιώνει η οικογένειά της: «Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Εχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!», τόνισε.

Πηγή: madata.gr