Πάτρα: Τα κοινά σημεία στους θανάτους των παιδιών – Η δήλωση βόμβα Κατερινόπουλου

0
66

Τα κοινά σημεία στους θανάτους των παιδιών, η δήλωση βόμβα του Θανάση Κατερινόπουλου για προσπάθεια ορισμένων να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών, οι αναρτήσεις της μητέρας που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μαζί με τις αναφορές γιατρών για τις κινήσεις της, μέσα σε νοσοκομεία που νοσηλεύονταν τα τρία αγγελούδια, φαίνεται να δίνουν νέα τροπή στη μεγάλη έρευνα.

Για πρώτη φορά στενός συγγενής της οικογένειας μιλάει στο LIVE NEWS για όλους και για όλα. Είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού που όπως μας λέει περιμένει με αγωνία να δει πως θα καταλήξει η έρευνα.

Ο άνθρωπος που πάντρεψε την 33χρονη σήμερα μητέρα με τον κατά τρία χρόνια νεότερο σύζυγό της, θυμάται τις σκηνές μετά τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών…

Ο ίδιος όπως μας λέει μοιράστηκε με τους γονείς τις στιγμές ευτυχίας τους μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας αλλά και τη συντριβή τους, 9 χρόνια μετά όταν ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τραγωδία…

«Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο,ποτέ δεν τον ξέρεις. Καταλάβατε τι εννοώ, ότι όσο και να τον ξέρεις, τελικά μπορεί να μην τον ξέρεις», αναφέρει στο Live News ο κουμπάρος του ζευγαριού.

«Τα παιδιά μετά το θάνατο του δεύτερου και του πρώτου παιδιού, κλείστηκαν στον εαυτό τους»,συμπληρώνει.

Όλα αυτά την ώρα που η κουμπάρα του, σχεδιάζει με το νέο δικηγόρο που την εκπροσωπεί από την Καθαρά Δευτέρα τις επόμενες κινήσεις της. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην Πάτρα, ο Απόστολος Λύτρας θέλησε να μάθει τις προθέσεις της πελάτισσάς του, για κάθε ενδεχόμενη εξέλιξη.

Απόστολος Λύτρας: Αν στο τέλος αυτής της έρευνας σου απαγγελθούν κατηγορίες για έγκλημα πώς θα το αντιμετώπιζες;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είμαι αθώα και δεν πιστεύω ότι θα πέσουν σε τέτοια πλάνη οι Αρχές.

Στις αναρτήσεις της 33χρονης για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία δεν είχε αναφέρει ποτέ στους γιατρούς, έρχονται να προστεθούν και άλλες στις οποίες εμφανίζεται να δίνει συμβουλές ως νοσηλεύτρια.

Σε αναρτήσή της όμως πριν από λίγα χρόνια έγραφε: «Είμαι νοσηλεύτρια και μπορώ να σου πω κάποια πράγματα… Θα μιλάει με νοήματα στην αρχή, θα βήχει και θα σκουπίζεται στο λαιμό και θα πρέπει να προσέχετε την υγιεινή σε αυτή την περιοχή του σώματος του διότι από φλέγματα, βλέννες κτλ θα βρωμίζεται οπότε χρειάζονται συχνές αλλαγές στις γάζες…».

Το μεσημέρι ο επίτιμος ταξίαρχος της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, επανέλαβε πως η υπόθεση κρύβει εγκληματικές ενέργειες και έριξε μια βόμβα που προκαλεί αντιδράσεις. Ισχυρίστηκε ότι μετά τον θάνατο ενός εκ των παιδιών κάποιος πήγε και ζήτησε να καλυφθούν οι μόλωπες που υπήρχαν…

«Θα κάνω έτσι και μια έκκληση στους παλιούς μου συναδέλφους, ας βρουν εκείνο το γραφείο Τελετών στην Πάτρα και ας ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε -κατά πληροφορίες- αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε. Δεν αναφέρομαι στο παιδί που είχε εκδορές. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν σε μένα πήγαν και στο ανθρωποκτονιών. Αν δεν πήγαν ας πάει το ανθρωποκτονιών σε αυτούς» ανέφερε ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας θα μπουν σύντομα και τα βίντεο που τράβηξε η μητέρα με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας. Με τον διευθυντή της εντατικής του νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα, να τονίζει πως η μητέρα δεν τον ειδοποίησε ποτέ έγκαιρα…

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι Αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά» σημείωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

Όλα αυτά την ώρα που ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες βλέπουν κοινά σημεία, στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Κάνουν λόγο για κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου και ζητούν να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να πέθαναν από ασφυξία.

Τονίζεται ότι οι πετεχειώδεις αιμορραγίες που διαπιστώνονται συνήθως στους ασφυκτικούς θανάτους δεν είναι αναγκαίο εύρημα, καθώς στα παιδιά διαπιστώνονται λιγότερο συχνά και ακόμα πιο σπάνια όταν έχει πραγματοποιηθεί καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Η υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά αγγελούδια καθηλώνει και οι επόμενες μέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

megatv.com

Πηγή: madata.gr