Πάτρα – θάνατος τριών κοριτσιών: Συγγνώμη ψυχούλες μου, έσωσα μία φόνισσα – Εγώ άφησα το σημείωμα με τη γάζα

0
61

Η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μητέρα των παιδιών έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρνονης κόρη της Τζωρτζίνας, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που έφυγε τελευταίο από τη ζωή

Πριν μερικές μέρες και ένω είχε συλληφθεί η μητέρα ιδιαίτερη αίσθηση έκανε ένα σημείωμα που βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα. Το σημείωμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, έγραφε:
Share
 
Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα. Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω.

Η μάρτυρας μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής, ανέφερε για το συμβάν που συνέβη πριν από μερικά χρόνια:

«Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με ένα παιδί τότε. Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει. Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της και είπε ότι το έχει ξανακάνει. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου.»

Αυτό όμως που της έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αφού χώρισε με το παιδί που ήταν τότε μαζί, έμαθε ότι η Ρούλα είναι έγκυος από τον Μάνο και θα τον παντρευόταν.

anikolouli

Πηγή: madata.gr