Πάτρα: Θρίλερ με το ποιος βρήκε νεκρή την Ίριδα- Νέες αντιφάσεις των εμπλεκομένων

0
57

Σε νέες αντικρουόμενες εκδοχές για το ποιος βρήκε νεκρή την μόλις 6 μηνών Ίριδα στην κούνια της έχουν πέσει οι αδελφές Πισπιρίγκου. 

Ο θάνατος και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο των ερευνητών μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όσον αφορά το θάνατο της μικρής Ίριδας, φαίνεται πως προκύπτουν διαφορετικά δεδομένα, καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο αναφορικά με το άτομο που βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια. 

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική με νέα δήλωσή της  ότι εκείνη βρήκε νεκρό το μωρό στο κρεβατάκι του, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Η εκδοχή αυτή  έρχεται σε σύγκρουση με όσα φέρεται να έχει καταθέσει η παιδίατρος της Τζωρτζίνας, η οποία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί της για να της πει ότι η 9χρονη είχε βρει νεκρή την αδερφή της στην κούνια.

Κατερινόπουλος: « θα έρθουν αποκαλύψεις με το τεστ DNA»

Εν τω μεταξύ, μπουρλότο στις σχέσεις του πρώην ζευγαριού Μάνου Δασκαλάκη-Ρούλας Πισπιρίγκου βάζει η πρόθεση του πατέρα των τριών παιδιών να ζητήσει τη διεξαγωγή τεστ πατρότητας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει εάν κάποιο από τα τρία παιδιά που έφυγαν, δεν είναι δικό του, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να τον απειλεί με μήνυση.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος επεσήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Τώρα ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί’. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» δήλωσε αρχικά ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Πώς θα μπορούσαν, όμως, τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών;

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πηγή: madata.gr