Πάτρα: Το κοινό σημείο στους τρεις θανάτους. Τι λείπει από το βίντεο της Τζωρτζίνας

0
59

Τις πολλές συμπτώσεις στις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ερευνούν οι Αρχές, ψάχνοντας την άκρη του νήματος στο θρίλερ με τα τρία κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 32 μήνες. 

Όπως είναι γνωστό, από όλους αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια και τις αναφορές ότι οι γιατροί δεν διαπίστωναν τίποτα, υπάρχει σειρά επεισοδίων μόνο όταν δεν ήταν οι γιατροί παρόντες.

Σύμφωνα με το Mega, πέρα από τις συμπτώσεις που έχουν μέχρι τώρα καταγραφεί, στην υπόθεση υπάρχει ένα ακόμη κοινό σημείο στους τρεις θανάτους κι αυτό είναι ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ και στο ύπνο της παθαίνει και το πρώτο περιστατικό της η Τζωρτζίνα που την οδηγεί στο Καραμανδάνειο, όπως επίσης στον ύπνο της παθαίνει και την πρώτη ανακοπή, αλλά και στον ύπνο της ήταν ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσαν οι σπασμοί της Τζωρτζίνας μέχρι την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή τους.

Τουλάχιστον 20 νοσηλείες της ίδιας της μητέρας
Όπως ανέφερε επίσης ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα είχε υποστηρίξει ότι η ίδια νοσηλεύτηκε στη νευρολογική κλινική ήταν για ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί.

Σύμφωνα με αυτά, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση των γιατρών να κάνουν λόγο για απλή κεφαλαλγία. Επίσης, οι πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό αναφέρουν για τουλάχιστον 20 επισκέψεις – νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.

Στελέχη των αρχών ασφαλείας επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους και σε αυτές τις αναφορές της 33χρονης μητέρας για νοσηλείες που είχε στα τέλη του 2020 και τις αρχές 2021 σε κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών, τις οποίες συνέδεσε με την πολλή στεναχώρια που της προκάλεσε ο θάνατος της Μαλένας.

«Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω»
Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», είχε κάνει μία σύσταση στη μητέρα να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε η μικρή Τζωρτζίνα, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά», είπε ο κ. Ηλιάδης, που υπογράμμισε ότι δεν κλήθηκε ποτέ από τη μητέρα να επέμβει, όταν δηλαδή η Τζωρτζίνα έκανε τους συγκεκριμένους σπασμούς.

Όσον αφορά στη Μαλένα, άλλοι γιατροί δηλώνουν πως δεν είναι δυνατόν να έχουν προκληθεί τέτοιες εκχυμώσεις στο πρόσωπο του παιδιού και απορούν πώς είναι δυνατόν ένα παιδί, που την προηγούμενη μέρα έτρωγε σουβλάκι, την επόμενη να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Πηγή: madata.gr