Πάτρα: Βρέθηκε νέα τσάντα με ζωγραφιές και σημειώματα της Τζωρτζίνας

0
87

Τα νέα ευρήματα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, η τσάντα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας που το πρωί έφτασε με τα πολλά στα χέρια της ανακρίτριας, μαζί με τις νέες δηλώσεις ιατροδικαστών και δικηγόρων, συντηρούν το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου βρέθηκε μεταξύ άλλων και μία επιπλέον τσάντα της Τζωρτζίνας, γεμάτη ζωγραφιές και σημειώματα της μικρής. Όλες θα αναλυθούν από την παιδοψυχολόγο που έχει ορίσει η 18η ανακρίτρια, με την ειδικό να ετοιμάζεται και για επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού για να συνομιλήσει με την 33χρονη κατηγορούμενη.

Στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου εκτός από την τσάντα, βρέθηκε ένα τετράδιο 25 σελίδων με ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και μια δήλωση του νόμου 105 μέσα από την οποία η σπιτονοικοκυρά εξουσιοδοτούσε την 33χρονη για την αποπληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ζωγραφιές της Τζωρτζίνας περιέχει και η δεύτερη τσάντα, που βρισκόταν στα χέρια του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, από την περασμένη Παρασκευή.

«Δεν πρόκειται για κλοπή» απαντάει από τη μεριά του, μιλώντας στο MEGA, ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, στις αιτιάσεις του Μάνου Δασκαλάκη ότι η τσάντα του ανήκει και κακώς οι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς την πήραν.

«Ούτε για παράνομη εισβολή πρόκειται. Εμείς μπήκαμε στην ιδιοκτησία των πελατών μας» σημειώνει και τονίζει ότι τα διαμερίσματα θα έπρεπε να έχουν σφραγιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Οι καθυστερήσεις και το γενικότερο αλαλούμ με τα ευρήματα στο ακίνητο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, δε μένουν ασχολίαστα από την πλευρά της κατηγορούμενης.

Οι δικηγόροι της 33χρονης που ετοιμάζουν το αίτημα αποφυλάκισης για την πελάτισσά τους, χαρακτηρίζουν την έρευνα προβληματική, γεμάτη κενά και ασάφειες. Όπως λένε, η 33χρονη πρώτα προφυλακίστηκε και στη συνέχεια ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, για να δεθεί η βαρύτατη κατηγορία.

Για τους επιστήμονες πάντως η δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη είναι για την ώρα δεδομένη και όλοι περιμένουν τα πορίσματα για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Στο όλο θέμα αναφέρθηκε το μεσημέρι για ακόμα μία φορά και ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος αυτήν τη φορά δεν άφησε ανοιχτό παράθυρο για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση. Η 33χρονη συνεχίζει με τους δύο δικηγόρους που έχει, ενώ όπως έχει τονίσει στο LIVE NEWS, ο Απόστολος Λύτρας, έχει ζητήσει και τη δική του βοήθεια, με τον ίδιο να επιφυλάσσεται να της απαντήσει.

Οι Αρχές δίνουν μεγάλο βάρος και στις καταθέσεις που συνεχίζονται με τα βλέμματα να βρίσκονται μονίμως στραμμένα στην Αγγελική Τσιόλα, που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της Ίριδας.

H εβδομάδα που διανύουμε χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τις εξελίξεις Αθήνα και Πάτρα να τροφοδοτούν καθημερινά αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις.

Μega.com

Πηγή: madata.gr