Παύλος Γλύξμπουργκ: Τι απαντάει το περιβάλλον του γιου του τέως Βασιλιά για το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική

0
59

Διαψεύδουν από το περιβάλλον του Παύλου, ότι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, θα ασχοληθεί με την πολιτική πολιτική ή ότι θα ιδρύσει πολιτικό κόμμα.

Σχετική φημολογία είχε αναπτυχθεί μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και με αφορμή τις πληροφορίες που ήθελαν τον Παύλο να αναζητεί κατοικίες στην Ελλάδα, προκειμένου να διαμείνει με την οικογένειά του.

Από το περιβάλλον του Παύλου δηλώνουν στην εκπομπή LiveNews τα εξής:

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο για ανάμειξη του Παύλου στην πολιτική. Δεν πρόκειται ούτε να ιδρύσει κόμμα, ούτε να βρίσκεται πίσω από κάποιο άλλο. Η αρχή της οικογένειας συνολικά, είναι πως δεν είναι δυνατόν ο Παύλος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας, να εκπροσωπεί μόνο ένα κομμάτι του λαού. Αυτό θα συνέβαινε με την ίδρυση ενός κόμματος ή ενός πολιτικού φορέα, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί».

Σχετικά με τις συζητήσεις για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν:

«Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για αγορά ακινήτου και ο Παύλος θα αποφασίσει. Η αγορά ακινήτου όμως δε θα πρέπει να συνδεθεί με την προοπτική της μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα. Ο Παύλος θέλει να βρίσκεται πιο κοντά στην Ελλάδα ως αρχηγός της οικογένειας και θέλει να έχει μια μόνιμη βάση όταν έρχεται με την οικογένειά του».

πηγή: enikos.gr

Πηγή: madata.gr