Παύλος Πολάκης: Πώς αντέδρασε μετά το άδειασμα από τον ΣΥΡΙΖΑ

0
62

Ο Παύλος Πολάκης έδειξε τη δυσαρέσκειά του στο έμμεσο «άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media. «Όποιος νομίζει ότι επιβάλει τη δική του ατζέντα, θέτει συνειδητά εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», ήταν το σχόλιο της Κουμουνδούρου, το δεύτερο μέσα σε λίγα 24ωρα, με αποδέκτη τον βουλευτή Χανίων.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης έκανε σαφή υπαινιγμό στο σήμερα ενθυμούμενος, όπως έγραψε, την περίοδο 2010 – 2014.

«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανώπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου). Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010 -2014», το μήνυμα του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγήθηκε η διαρροή μέσω πηγών του ΣΥΡΙΖΑ με προφανή παραλήπτη τον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση στα social media με την οποία στοχοποίησε δημοσιογράφους και δικαστές.

Ουσιαστικά πρόκειται για δεύτερη «κίτρινη κάρτα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα σε λίγα 24ωρα. Στην Κουμουνδούρου χρέωσαν στον Παύλο Πολάκη ότι «ακύρωσε την ημέρα της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων αλλά και γιατί πέρασε σε δεύτερη μοίρα το θέμα της Σοφίας Νικολάου…».

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr