Πελώνη: Ασφαλής χώρα η Ελλάδα – Εως 1.000 προσλήψεις αστυνομικών σε Πανεπιστήμια

0
89

Ως ένα ξεχωριστό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί χαρακτήρισε το οργανωμένο έγκλημα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στο OPEN TV. Η κυρία Πελώνη σημείωσε πως η Ελλάδα «ήταν είναι και θα είναι μία ασφαλής χώρα.

Η Ελλάδα έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών και ληστειών σ’ ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό αποδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία. Αστυνόμευση στις γειτονιές υπάρχει, έλεγχοι γίνονται και ενισχύονται, σημείωσε η κ. Πελώνη.

 «Η ΕΛ.ΑΣ κάνει το καθήκον της. Προφανώς πρέπει να γίνουν και περισσότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι επιχειρησιακά θα κάνει τη δουλειά της και ότι οι δράστες όλων αυτών των περιστατικών θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» υπογράμμισε.

 Στη συνέχεια κατηγόρησε την αντιπολίτευση και ειδικά το ΣΥΡΙΖΑ ότι ανακατεύει, στο ίδιο μίξερ χωριστά ζητήματα, για να αποπροσανατολίσει. «Καταρχάς, να πω ότι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που έψεγε την κυβέρνηση για υπερβολική αστυνόμευση κατά τη διάρκεια του lockdown και των περιοριστικών μέτρων. Τότε έλεγε να μην υπάρχει Αστυνομία, τώρα ψέγει την κυβέρνηση για μη αστυνόμευση στις γειτονιές ή για το αίσθημα της ασφάλειας του πολίτη. Οπότε, ας αποφασίσει τι θέλει» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ethnos

Πηγή: madata.gr